Nova Gorica, 26. junij 2021

Atletski pokal Slovenije za pionirke in pionirje U16 (letnik rojstva 2006 in 2007), nastopili so lahko tudi mlajši, U14.

Nastopili so tudi atleti Atletskega kluba Pomurje iz Murske Sobote in dosegli sledeče rezultate:

  • 100 m – pionirke: Lana Poredoš – 11. mesto, Dunja Ana Colombo – 17. mesto, Kaja Horvat – 30. mesto, Nika Perš – 36. mesto, Gaja Kerčmar – 42. mesto, Maša Vlaović – 47. mesto.
  • 100 m – pionirji: Tvit Trajbarič – 22. mesto.
  • 300 m – pionirke: Klara Janža – 2. mesto, Lara Horvat – 22. mesto, Nika Perš – 24. mesto, Ula Trajbarič – 30 mesto, Ivana Ferenčak (še U14) – 32. mesto.
  • 300 m – pionirji: Tvit Trajbarič – 19. mesto.
  • 1000 m – pionirke: Zala Ferenčak – 9. mesto.
  • Štafeta 4 x 100 m: mesto in bronasta medalja – Kaja Horvat, Lana Poredoš, Dunja Ana Colombo, Klara Janža

 

Tekmovanje je potekalo v pasji vročini, zato tekmovalkam še enkrat iskrene čestitke za dosežene rezultate in borbene nastope. Hvala neuničljivemu trenerju Tiberiju za trud in uspeh atletov. Tibi je trener, šofer, motivator,…. pač vse kar je potrebno na tako dolgi poti.

Za spremembo tokrat objavljamo nekaj slik iz zakulisja dogajanja na samem tekmovanju. Priprava v prijavnici, delitev lepilnega traku pri predaji štafet, cupranje ob teku konkurenčne štafete, čakanje na podelitev v štafetah, itd.

Pisec tega poročila se zahvaljujem vsem, ki ste mi ob stadionu zapeli in čestitali za rojstni dan. Verjemite, da se mi je oko zarosilo. Hvala, lepo je biti z vami.

Vse fotografije s tekmovanja naj bi objavil organizator, AK Gorica, na svoji spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja